БСП: Най-силният инструмент на Радев е обществената подкрепа

В Левицата е нужен баланс между експертно и опозиционно
6 фев 2020 00:01, Анисия Иванова
34

Президентът Румен Радев обяви, че снема доверието си към кабинета на Борисов. Изявлението беше последвано от ожесточени спорове между ГЕРБ и БСП в парламента. ГЕРБ заплашиха държавния глава с импийчмънт.

"Цялата ситуация е тъжна за българската демокрация. Най-силният инструмент на президента е неговата обществена подкрепа", каза в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от БСП Явор Божанков.

Според него управляващите нямат теза, с която да защитят своето управление.

"Президентът Радев няма петно в биографията си, те нямат аргумент срещу неговите изречения. Стратегията е да го дискредитират. Реакцията на президента е премерена, той е военен, свикнал да рискува живота си, на такъв човек натискът му е естествена среда", коментира Божанков.

Той заяви, че е очаквал подобна реакция от Радев.

Божанков изказа и мнението си по повод предстоящия конгрес на БСП, на който ще се избере лидер на партията.

"Прекият избор е демократичен способ, в БСП има дебат. Надявам се този изборен процес в БСП да не измести фокуса от управляващите. БСП трябва да намери баланса между експертното и опозиционното", заяви Божанков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той коментира и темата за забраната за влизане на съдията Андон Миталов в САЩ.

"Имаше заявка от САЩ, че ще се борят със зъби срещу корупцията. Българският народ винаги чака спасение отвън. Става въпрос за колизията между САЩ и Русия, и България е теренът, на който това се случва", изтъкна Божанков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП: Най-силният инструмент на Радев е обществената подкрепа...........Натъртила Марихуаната! :))))))))
20
5
 
9
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
Президента обявява, че снема доверието си от кабинета заради кризата в икономиката а на другият ден хвали икономическият ни ръст в Япония!Не е добре този човек!
19
6
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До Анонимен...американските фондациите америка против...Пжвтораш като зомби червените опорни точки. Най-големите НПО - та в България са на руска хранилка. Шеф на проруско НПО е уличен като руски шпионин работещ срещу България. Руските НПО - та не са вложили и 1 лев в България, освен в ***, русофилски сборища и корумпиран на политици. А отчетите на американските НПО са открити и можеш да ги видиш сам. Последният проект на Америка за България също може да се види. Голямата базилика в Пловдив.
18
8
 
12
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Комунистите живеят в някакъв паралелен свят Обществена подкрепа имал Радев хахаха.Онзи ден се опита да предизвика бунт с поредно изказване срещу правителството.Като официално подкани хората да излязат на улицата той щял да ги предвожда.Вечерта излязоха десетина души А за бунтове го подкрепиха дежурните стотина души на Възраждане. На следващия ден като разбра че няма подкрепа.Обърна плочата и почна да хвали страната .Абсолютен ***.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Чебурашка Айде бе ами платените от американските фондациите америка против България, отворено общество на Сорос и други НПО платени също от американците. Които бълват антибългарски материали по вестници, учебници, сайтове това ти как го тълкуваш. Отделно хилядите американски агенти които са в България да обаче те не са опасни според такива като теб.
16
9
 
10
 
! Отговори
Луд преди 4 години
До РеалистНито веднъж от ГЕРБ не са се опитали да компрометират тоя ***, виж той тях, поне по два пъти седмично.
15
12
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До Анонимен..... Платения *** на Герб..... ГЕРБ е софт вариант на БСП, с евроатлантическо наметало бе приятелю. А за плащането досега единствено любовта към Русия е доказано, че се притопля от парични знаци. Както и подкрепата за недоразумения като Орешарски и Радев. Радев просто е вреден за България.
14
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ЧеберашкаПлатения *** на ГЕРБ Чебурашка говори за ***, наглоста, глупоста и некадърноста на ГЕРБ е безгранична. Това го затвърждават всеки ден комунистите от ГЕРБ и техните последователи. В момента ако има избори Радив ще спечели от раз и това са кошмарите на некадърника Борисов. Досега сме нямали по добър президент от Радев.
13
8
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
То заради силната обществена подкрепа ГЕРБ непрекъснато се опитват да го компроментират, ама все не успяват и се получава обратният ефект - подкрепата за президента Радев се увеличава. Сега ГЕРБ впрегнаха и главния прокурор с тази задача, но ченгесарското му изпълнение беше доста некадърно и пак се получи обратен ефект.
12
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-силният аргумент на Радев е кремълската подкрепа.
11
6
 
3
 
! Отговори
Che преди 4 години
Комунизът е неизбежен !* VENSEREMOS *
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако го импийчнат,прави партия и ги събаря всички от вуле
9
18
 
16
 
! Отговори
н преди 4 години
Така е народа стои зад президента. За това се страхувате толкова. За това опитвате с ченгеджийски номера да го оклеветите. Но ефекта е обратен.
8
5
 
7
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
А най-лошият е подкрепата на другата мафиотска партия.
7
7
 
6
 
! Отговори
късно изваден преди 4 години
До късни новинитръмп счупи на коляно клана кенеди, сега остана герб да ****ат уволнението на ал бънди и мога спокойно да си отворя една лимонада и да гледам цирка.
6
12
 
10
 
! Отговори
късни новини преди 4 години
Има я,и ще я има тази подкрепа,защото бойковистите нагло ни се присмиват от екрана,поголовно ни крадът,всячески се опитват да ни манипулират с измислени резултати и най-лошото е,че ни дескриминират ежедневно.
5
18
 
13
 
! Отговори
:(( преди 4 години
До заглавияЗначи на Гешев му се губят някакви си 3 млрд долара, обаче Миталов бил най-корумпираният у нас... :((
4
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Радев има огромна народна подкрепа и това дразни противниците на Радев."Да, точно така!
3
19
 
22
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Защо му е на Радев инструмент, щом няма топки?
2
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
махни розовите очила и кажи къде видя тази подкрепа?